MISTERUL FENOMENULUI OZN

Autor: aim




Cei cincizeci de ani de tăinuire a tehnologiilor OZN / extraterestre nu au însemnat doar ascunderea adevărului, ci şi a existenţei unor surse nepoluante de energie care ar putea salva planeta de la un dezastru ecologic.

Dr. Steven M. Greer a avut responsabilitatea de a pune la curent cu problematica OZN-urilor / extratereştrilor diverşi funcţionari guvernamentali şi oameni de ştiinţă importanţi din SUA şi din străinatate. El recunoaşte că cea mai mare provocare a constat în găsirea răspunsului la intrebarea "de ce?".

De ce acest secret? De ce există un guvern "negru" sau nerecunoscut, în interiorul guvernului american? De ce să ascunzi subiectul OZN-urilor / extratereştrilor de ochii publicului? Dovezile sunt complexe, dar posibil de prelucrat. "Investigaţiile şi interviurile luate la zeci de martori strict secreţi care au participat la astfel de programe ne-au permis să înţelegem motivele păstrării acestui secret", afirma Dr. Greer.

La inceput

În primele zile ale fenomenului OZN, armata, serviciile de informaţii şi corporaţiile industriale erau preocupate de natura fenomenului crezând că se datorează unor adversari umani; apoi, după ce s-a stabilit natura sa extraterestră, au fost ingrijorate de reacţia publicului. În anii '30 si '40 aceasta nu era o problemă minoră: dacă OZN-urile ar fi fost de origine pământeana, ele ar fi reprezentat dovada existenţei unui adversar pământean ce dispunea de un mare avans tehnologic faţă de aviaţia militară americană.

După ce s-a stabilit originea extraterestră a fenomenului (unele cercuri cunoşteau acest lucru înainte de finalul celui de-al Doilea Război Mondial), existau mai multe întrebări decât răspunsuri.

De ce sunt aici extratereştrii? Care sunt intenţiile lor? Cum călătoresc navele lor cu astfel de viteze fantastice prin imensitatea spaţiului? Cum ar putea aplica oamenii aceste tehnologii – atât pe timp de război, cât şi pe timp de pace? Cum ar reacţiona publicul la aflarea acestor lucruri? Ce efect va avea dezvăluirea acestor fapte asupra sistemelor de credinţe umane şi asupra sistemelor politice şi sociale?

De la sfârşitul anilor '40 şi până la începutul anilor '50 s-a desfasurat un efort concertat pentru a descifra tehnologiile ce stau la baza acestor nave spaţiale, în principal prin studiu direct, prin intermediul unor procedee de inginerie inversă aplicate obiectelor recuperate din New Mexico şi din alte locuri. S-a recunoscut imediat că aceste obiecte folosesc legi ale fizicii şi tehnologii mult mai avansate comparativ cu motoarele cu combustie internă, tuburile de vid şi altele asemănătoare.

Din vremea lui Eisenhower, proiectele OZN / extratereştri au devenit tot mai compartimentate şi mai îndepărtate de posibilitatea legală şi constituţionala de a fi controlate. Aceasta înseamnă ca Preşedintele – ştim din declaraţii ale martorilor că Eisenhower era la curent cu existenţa navelor extraterestre – şi liderii similari ai Marii Britanii şi ai altor ţări nu erau informaţi despre cercetările întreprinse în această direcţie.

Astfel, lideri aleşi şi numiţi se confruntau cu un complex militaro-industrial sofisticat (după cum l-a numit Eisenhower) cu proiecte compartimentate labirintic care scăpau tot mai mult posibilităţii lor de supraveghere şi control.

Chiar dacă a existat o confuzie permanentă în unele cercuri secrete în privinţa intenţiilor ultime aflate în spatele fenomenului extraterestru, nu ştim să fi existat vreun membru avizat al acestor cercuri care să-i fi considerat pe extratereştri ostili sau reprezentând o ameninţare.

O estimare curentă a tehnologiilor extraterestre

Păstrarea în continuare a misterului legat de OZN-uri trebuie să aibă deci legătură cu dinamica esenţială a raportului de forţe pe plan mondial şi a modului în care o astfel de dezvăluire va afecta acest raport. Aceasta înseamnă că informaţiile despre fenomenul OZN posedă un potenţial atât de mare de a schimba starea actuală încât suprimarea lor este considerată esenţială indiferent de costuri.

Tehnologia şi fizica de bază a navelor extraterestre au fost descoperite prin proiecte intense de inginerie inversă. Atunci s-a luat decizia de a creşte gradul de secretizare a informaţiilor până la un nivel ce nu mai fusese atins anterior – nivel prin care subiectul respectiv era scos în afara lanţului guvernamental obişnuit de comanda şi control.

Dispozitivele folosite de navele extraterestre nu erau echivalentul maşinii tatălui dumneavoastră. Fizica ce stă la baza sistemelor de generare a energiei şi de propulsie ar putea înlocui cu uşurinţă toate sistemele de propulsie şi de generare de energie de pe Pământ – şi odată cu ele, întreaga ordine geopolitică şi economică.

Din perspectiva celui de-al Doilea Război Mondial, era nevoie de stabilitate, nu de o nouă convulsie a ordinii economice, tehnologice şi geopolitice a lumii. Amintiţi-vă, celor care deţin controlul le place să-l şi păstreze. Au o aversiune faţă de risc, nu le plac schimbările semnificative şi nu renunţă uşor la control şi la putere.

Dezvăluirea exisţentei extratereştrilor, urmată de inevitabila dezvăluire a noilor tehnologii, ar schimba lumea pentru totdeauna – şi ei ştiau asta. Acest lucru trebuia evitat cu orice preţ.

În plus, atunci era epoca "ceea ce este bun pentru General Motors este bun şi pentru America", acelaşi lucru fiind valabil şi pentru marile afaceri cu petrol, cărbuni, etc. Dezvăluirea prezenţei extratereştrilor ar duce inevitabil la punerea în circulaţie a acestor noi tehnologii, iar asta ar mătura întreaga infrastructură tehnologică a planetei. Schimbările ar fi imense şi bruşte.

În prezent, acest lucru este şi mai adevărat decât atunci.

Oricât de dificilă ar fi fost dezvăluirea în anii '50, acum este chiar mai dificilă şi potenţial zguduitoare la nivel mondial prin consecinţele sale. Descoperirile tehnologice ale anilor '50, bazate pe analiza obiectelor extraterestre, ne-ar fi putut face capabili să transformăm complet situaţia economică, socială, tehnologică şi ecologica mondială.

Faptul că un astfel de progres a fost ascuns publicului se datorează faptului că ierarhia aflată la control în acea vreme (şi până în prezent) s-a opus oricărei schimbări. Nu încape îndoială că schimbările ar fi fost imense.

Gândiţi-vă: o tehnologie care permite producerea de energie pornind de la aşa-zisul câmp al punctului zero, şi care ar face ca fiecare casă, uzină şi vehicul să aibă propria sa sursă de energie – fără vreo sursa externă de combustibil.

Nu mai e nevoie de petrol, gaz, cărbune, centrale nucleare sau motoare cu combustie internă – şi nici mai există nici problema poluării, punct. Gândiţi-vă: o tehnologie care foloseşte dispozitive electrogravitaţionale ce permit transportul pe deasupra oricăror suprafeţe – gata cu şoselele care acoperă terenuri agricole fertile. Sună grozav.

Chiar dacă schimbările ce însoţesc o astfel de dezvăluire legată de OZN-uri şi extratereştri vor fi masive şi vor avea un impact profund asupra fiecarui aspect al vieţii de pe Pământ, este totuşi corect să fie dezvăluit adevărul.

Mania secretului a căpătat o viaţă proprie: este un cancer crescând care trebuie vindecat înainte de a distruge viaţa de pe Pământ. Motivele păstrării secretului sunt clare: puterea globală, controlul economic şi tehnologic, păstrarea stării geopolitice actuale, teama de scandalul ce va înconjura dezvăluirea unor astfel de proiecte, etc.

Dacă dezvăluirea este periculoasă, atunci păstrarea secretului este şi mai periculoasă. Pământul moare pentru că noi îl ucidem.

Cum ar reacţiona, de exemplu, publicul dacă ar afla faptul că degradarea ecosistemului întregii planete şi pierderea irecuperabilă a mii de specii de plante şi animale, dispărute datorită poluării, au fost complet inutile – şi că ar fi putut fi evitate dacă o dezvăluire onestă a acestei informaţii ar fi avut loc în anii '50? Cum ar reacţiona societatea în urma ştirii că mii de miliarde de dolari au fost cheltuiţi ani de zile pe proiecte neautorizate, neconstituţionale?

Iar acesti dolari proveniti din taxe au fost folosiţi de corporaţii partenere la acest secret pentru a dezvolta tehnologii de vârf bazate pe studiul obiectelor extraterestre ce au fost apoi patentate şi folosite în tehnologii aducătoare de mari venituri?

Nu doar că plătitorii de taxe au fost înşelaţi, dar au fost şi puşi să plătească în plus pentru astfel de realizări extraordinare, ce au rezultat în urma unor cercetări plătite tot de ei! Nu mai discutăm de furtul de la extratereştri al proprietăţii intelectuale asupra acestor tehnologii.

Şi cum ar reacţiona publicul dacă ar afla că programul spaţial ce a costat multe bilioane de dolari, folosind rachete cu combustie internă, a fost un experiment primitiv şi inutil, deoarece sisteme de propulsie şi tehnologii mult mai avansate existau încă înainte să se fi ajuns pe Luna?

NASA şi celelalte agenţii din domeniu au fost şi ele în mare parte victime ale păstrării acestui secret pe cât au fost restul guvernului şi publicul. Doar o parte mică, foarte compartimentată, dintre oamenii de la NASA ştiu despre tehnologiile reale, extraterestre, ascunse în aceste proiecte.

Relaţia cu extratereştrii

Situatia este de fapt mult mai rea. Tot ce este consemnat deasupra este doar umbra unei probleme şi mai mari: grupul secret ce conduce aceste proiecte "negre" legate de OZN-uri a avut de asemenea un control exclusiv asupra fazelor de inceput a relatiei ce se năştea între oameni şi extratereştri. Aceasta a fost tragic de greşit administrată – aproape până la faza de catastrofă globală autentică.

Căci ce se întâmplă atunci când un grup neales, nenumit, auto-ales, cu orientare militară, trebuie să facă faţă relaţiilor inter-specii între oameni şi extratereştri? Ei bine, ca în cele mai multe domenii, dacă porţi ochelari cu lentile roz, întreaga lume arată roz.

Dacă porţi în schimb ochelari militari, orice dezvoltare nouă şi necontrolată va fi văzută ca o ameninţare militară potenţială sau reală. Caracteristica unui astfel de grup este faptul că este omogen în privinţa viziunii asupra lumii şi a tiparelor mentale.

Puterea şi controlul sunt calităţi preeminente. Un astfel de secretism extrem creează o ambianţă foarte periculoasă în care lipsesc controlul şi echilibrul. Într-un astfel de mediu pot fi luate decizii foarte periculoase cu un feedback necorespunzător din partea unor perspective necesare care au fost excluse cu forţă.

Am descoperit că într-o astfel de atmosferă de paranoia, militarism şi secret extrem s-au întreprins acţiuni extrem de periculoase împotriva extratereştrilor. Avem într-adevăr multiple surse în interior care ne-au descris folosirea unor tehnologii tot mai avansate pentru a urmări, ţinti şi distruge obiecte extraterestre.

Dacă acest lucru este adevărat în proporţie de doar 10% (eu sunt convins că e adevărat în proporţie de 100%), ne confruntăm cu o criză diplomatică şi socială globală care se află complet în afara controlului nostru, dar care pune în pericol întreaga planetă.

Amintiţi-vă, proiecte secrete de inginerie inversă au avut ca rezultat salturi gigantice în tehnologii care, aplicate sistemelor militare, ar putea fi o adevărată ameninţare pentru extratereştrii ce ar putea fi aici cu intenţii paşnice.

Încercările de a militariza rapid spaţiul sunt probabil rezultatul unei viziuni mioape, militariste şi paranoice asupra proiectelor şi intenţiilor extratereştrilor. Dacă aceasta rămâne necontrolată, poate conduce doar la o catastrofă. Acest grup, indiferent cât de bine intenţionat este, trebuie să iasă rapid la lumină, astfel încât să poată interveni oameni de stat cu o perspectivă nouă.

În timp ce nu avem nici-o dovadă care să arate că civilizaţiile extraterestre ar fi câtuşi de puţin ostile, este de asemenea clar că este improbabil ca ele vor permite o interferenţă neîngrădită în operaţiunile lor.

Autoapărarea este probabil o calitate universală. Chiar dacă extratereştrii au demonstrat până acum un autocontrol enorm, nu s-ar putea să declanşăm un anumit răspuns, dacă tehnologiile secrete umane încep să ajungă la egalitate cu cele extraterestre, iar noi folosim astfel de tehnologii într-o manieră războinică? Această perspectivă ne îndeamnă la înţelepciune.

Oricât de înfricoşătoare ar putea fi dezvăluirea, cu potenţialul ei de a crea schimbare şi instabilitate pe termen scurt, păstrarea în continuare a secretului înseamnă distrugerea Pământului datorită prostiei şi lăcomiei noastre.

Viitorul umanităţii, care a fost întârziat şi jefuit în ultimii 50 de ani, nu mai poate fi jefuit încă 50 de ani. Nu mai avem la dispozitie încă 50 de ani: ecosistemul Pământului va fi distrus mai repede. Nu avem la dispoziţie alegeri uşoare. Dar există una care este cea corectă. Ne veţi ajuta să o facem?

Selectie din articolul complet aflat la http://www.nexusmagazine.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Geometrie sacra

Despre anii petrecuti de inteleptul Issa in Tibet