Vaccinul mortii

Vaccinul mortii a ajuns in Romania



Actiunea de inoculare a Omenirii continua


Administrarea se va face obligatoriu, conform ordinului OMS, "in sistem Turma", de la finele lui noiembrie * In Bucuresti, trei licee au fost inchise, cu clase sigilate * Valuri de proteste pe plan mondial * Tulpina a fost creata sintetic in laboratoarele de la Rockville * Vaccinul e adus dintr-o locatie secreta * AIM prezinta Raportul "Wayne Madsen"

Isteria generata de Adrian Streinu Cercel in legatura cu moartea a peste 20.000 de romani a dat rezultatele scontate pentru profitorii de pe urma virusului porcin. Tandemul Boc-Videanu a aprobat achizitionarea a 500.000 de doze din strainatate, la un cost total de 2.250.000 de euro. Demisia lui Cercel si revenirea sa pe acelasi post de secretar de stat la Ministerul Sanatatii, a fost un joc pentru a se accepta cumpararea de pe piata internationala a vaccinului impotriva AH1N1. Motivatia este si ea una subreda, dar laboratoarele politice nu s-au chinuit sa nascoceasca ceva mai intelligent.

Conform declaratiilor MS, primele doze de vaccin de la Glaxo Smith Kline au ajuns in Romania, primii vaccinati vor fi elevii din clasele I-XII, dupa care studentii si batranii peste 65 de ani. Vor urma cei cu varste intre 25-40 de ani, iar in ultima transa, cei cu varste intre 40-65 de ani. Vaccinare obligatorie, conform ordinului Organizatiei Mondiale a Sanatatii, din iulie 2009. Cine nu se supune va fi izolat si acuzat de raspandirea intentionata a unui virus mortal, fapta pedepsita de Codul penal cu inchisoare de la 1-7 ani.

Pentru a motiva apelarea la vaccinul strain, gaselnita a fost ca  vaccinul romanesc nu este inca aprobat pentru minori, desi testarile acestuia se vor incheia cu o luna, doua mai devreme decat cel din Occident. Culmea este ca Romania cumpara acelasi vaccin produs de  Glaxo Smith Kline (GSK), pe care Guvernul Poloniei l-a refuzat. Imaginea de Apocalipsa se aprofundeaza acum cu inchiderea de scoli, licee sau hoteluri, si recomandari tot mai dese de a se purta masti de protectie, dovedite a fi total nefolositoare.

In Bucuresti s-au inchis clase din cateva licee de prestigiu.

Centrul de plasament Sfanta Ana din Bucuresti a fost inchis din 9 noiembrie, dupa ce in institutie au fost confirmate mai multe cazuri de gripa noua. Tot in aceeasi zi, au fost inchise mai multe sali de curs de la Liceul "Mihai Viteazu", Liceul "Lucian Blaga" si Liceul "Dimitrie Cantemir." Si Liceul "Matei Basarab" din Capitala a fost inchis luni dimineata, dupa ce in institutie au fost confirmate patru cazuri de gripa porcina. Romania a intrat la sfarsitul lunii octombrie in cel de al doilea val al epidemiei de gripa noua, AH1N1. Ministerul Sanatatii anuntase ca pe 8 noiembrie, pana la ora 18.00, in Romania au fost confirmate 907 cazuri de gripa noua. La Liceul "Dimitrie Cantemir", elevii au fost spalati pe maini cu o solutie anti-infectioasa, dupa care li s-a dat drumul acasa, precizandu-li-se ca de a doua zi sa vina cu masti. Clasele unde au fost depistate cazuri de imbolnavire au fost sigilate, iar elevii vor trebui sa stea acasa doua saptamani.
In prezent, tratamentul administrat pacientilor suferinzi de gripa porcina se bazeaza antiviralele Oseltamivir şi Zanamivir,  singurele medicamente la care acest tip de virus este sensibil. Degeaba Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Cantacuzino a grabit testele si marit productia, ce s-a stabilit de la inceput, s-a realizat. Importul de doze de vaccine pandemic. Adica, in loc de incurajarea productiei proprii, se importa, pe bani multi, chiar pe fondul cresterii preturilor, in Romania, la medicamente. Trebuie spus ca, pana in prezent,  Institutul Cantacuzino a produs o cantitate de 1.300.000 doze de vaccin, care sunt deja infiolate. Se mai asteapta doar obţinerea aprobarii de punere pe piata din partea Agentiei Nationale a Medicamentului.

Verdictul nemtilor: tulpina virusului este sintetica

Testarile facute pana acum au fost facute pe voluntari, dar si pe militari. Astfel, pe un vas militar american cu un echipaj de 347 de marinari plecat in luna aprilie 2009 intr-o misiune, s-a testat antivirusul. La scurt timp dupa plecare 333 de marinari au prezentat simptome de gripa porcina , mai mult, capitanul vasului si inca un ofiter au murit, chiar din primele zile. Guvernul American a minimalizat toata afacerea. In schimb, Germania pare a fi statul cel mai vehement impotriva vaccinului. Si cu argument solide. AIM prezinta lupta specialistilor germani impotriva acestei cacialmale denumite “gripa porcina”. Impotriva vaccinarii generale. Mai ales ca virusologii din Germania au identificat ca tulpina virusului este sintetica - deci, creata in laborator - si nu rezultata unei mutatii a virusului porcin catre om. Nemtii acuza companiile farmaceutice ca au creat cu buna stiinta virusul si ca, fiind sistetic, puterea lui este destul de slaba, precum cea a unui virus banal de gripa. Asa ca bolnavii sunt tentati sa nu acorde importanta bolii, in multe cazuri, cateva stranuturi, secretii nazale apoase si putine transpiratii. problema este ca organismul uman nu poate recunoaste si reactiona eficient impotriva unui virus sintetic si, cu atat mai mult la un vaccin creat dupa o tulpina sintetica. In loc sa-si declanseze mecanismele de auto-aparare, organismele slabite se imbolnavesc cu virusul respectiv, oricat ar fi acesta de slab.
Daca am face o paralela cu lumea computerelor, virusii la care reactioneaza programele anti-virus au un soft recunoscut, care actioneaza asupra anumitor fisiere traditionale (de tip "exe", "doc", "dll", "sys" etc.), pe cand virusul nou are un soft nerecunoscut, care ataca clonand fisierele, inlocuindu-le si in acest fel trece nerecunoscut de sistem.

Cobai intr-un experiment gigantic

Medicii pediatri se revolta, ginecologii avertizeaza: campania de vaccinare impotriva gripei porcine este discreditata. Sunt cumva nemtii cobai intr-un experiment gigantic pus la cale de companiile farmaceutice? In sectia oncologica aflata in Berlin de care raspunde dr. Wolf-Dieter Ludwig se afla mai ales pacienti suferind de leucemie si alte forme de cancer

. Multi au trecut prin chimioterapie si sistemul lor imun e zdruncinat.
“Acesti oameni fac parte din grupa celor cu risc ridicat (de infectare, n.tr), lor ar trebui sa li se administreze vaccinul mai intai” spune dr. Ludwig.
“Pacientii sunt desigur foarte ingrijorati deoarece stiu ca pot sa contracteze infectia cu usurinta” relateaza medicul de 57 de ani. “Incerc sa le explic ce utilitate si ce riscuri implica vaccinul, dar nu pot sa le recomand clar ca in acest moment sa se vaccineze”.
“Nu suntem multumiti de aceasta campanie de vaccinare. Ridica numeroase probleme iar utilitatea ei este neclara. Autoritatile au fost duse de nas de campania pro-vaccinare a concernelor farmaceutice (…) care de fapt nu vor decit sa cistige bani“

Vaccinul e adus dintr-o locatie secreta

In timp ce ministerele sanatatii din landurile germane fac ultimele pregatiri pentru distribuirea dozelor de vaccin, in tara domneste confuzia, nesiguranta si haosul. Aceasta este cea mai mare campanie de vaccinare din istoria tarii. 50 de milioane de doze de vaccin Pandemrix produs de Glaxo Smith Kline (GSK) vor incepe sa fie aduse cu camioanele incepand de luni dintr-o locatie secreta situata undeva in apropiere de Dresda unde se afla si fabrici de producere a medicamentelor cu traditie. Transporturile sunt destinate cabinetelor medicale si unitatilor sanitare si au desigur menirea ca sa fie injectate (…) mai intai personalului medical si persoanelor din grupele de risc.

Scandalul adjuvantilor si mercurului din vaccin

In rindul medicilor, farmacistilor si politicienilor creste impotrivirea la enorma actiune de vaccinare, actiune care costa statul si casele de asigurari circa 600 milioane de euro. Confuzia a inceput cand Comisia pentru Vaccinuri (Stiko) a recomandat ca pentru gravide sa se utilizeze un alt tip de vaccin. Unul care sa nu contina adjuvanti. Adjuvantii stimuleaza puternic sistemul imun. Ca atare cu ajutorul adjuvantilor dozele de vaccin pot fi multiplicate, din una se pot face patru. Numai ca vaccinurile fara adjuvanti nu se gaseau la dispozitia autoritatilor asa ca secretarul ministerului sanatatii, Klaus Theo Schröder, a trebuit sa telefoneze in toata lumea: “La ora actuala se duc tratative cu producatori (de vaccin) si cu ministere ale sanatatii din Franta si SUA in vederea obtinerii de vaccinuri fara adjuvanti pentru femeile gravide”.

Cea mai mare campanie de vaccinare din istoria Omenirii

Depozitele producatorilor de vaccinuri sunt goale. Intreaga productie mondiala a GSK, 440 milioane doze, a fost vanduta. Tot mai multi medici isi sfatuiesc pacientii (nu numai gravidele) sa nu se vaccineze si isi argumenteaza pozitia aratand ca adjuvantele prezinta un risc care nu poate fi corect estimat si ca vaccinarea are o utilitatea redusa, intrucat virusul nu a facut atat de multe victime cum se crezuse initial.
Pana si Stiko, un comitet care altfel e favorabil industriei farmaceutice, lasa sa se intrevada dubii in ce priveste recomandarile in privinta vaccinarii. Brusc palesc intentiile de vaccinare in masa. Se vrea ca la jumatatea lui noiembrie, inainte sa se inceapa vaccinarea populatiei sanatoase, sa se mai evalueze inca o data situatia, dupa cum declara un membru al Stiko, Ulrich Heininger.
Cu toate acestea, companiile farmaceutice - cele sase firme mondiale care produc vaccinul - vor sa produca pana in februarie anul viitor peste 5 miliarde de doze, campania de vaccinare devenind cea mai mare din istoria Omenirii.

Streinu-Cercel: "Vom vaccina in sistem Turma!"

La aceasta campanie, Institutul Cantacuzino, va contribui, pentru romani, cu peste sapte milioane de doze, pana in martie. La acestea se adauga si cele 500.000 de doze comandate deja la GSK. Din import vor mai fi aduse, conform secretarului de stat Streinu-Cercel, inca doua milioane de doze, in urmatoarele sase luni, care vor costa

Ministerul Sanatatii inca zece milioane de euro. Cu tot cu dozele de la Institutul Cantacuzino, statul va plati 16 milioane de euro pentru vaccinarea a jumatate din populatie.
"Vom vaccina in sistem Turma!", a declarat Streinu-Cercel. "Adica foarte multa populatie din anumite noduri, unde exista o concentratie mare de persoane. Vom face in asa fel incat virusul sa nu mai treaca de aceste noduri si sa se izoleze. Chiar si asa numarul mortilor ar putea fi extrem de mare, mai ales ca gripa noua poate fi confundata foarte usor cu o gripa obisnuita."

Medicii de familie din Germania nu recomanda vaccinarea

Rebeliunea impotriva vaccinarii domneste insa in rindurile medicilor generalisti si a pediatrilor. Presedintele Societatii Germane pentru Medicina Generala si de Familie, Michael Kochen, recomanda medicilor de familie sa nu isi vaccineze pacientii. “Riscurile sunt mai mari decat foloasele” spune dansul care este si profesor la Göttingen.
Wolfram Hartmann, presedintele Asociatiei Medicilor de Copii si Tineret reproseaza regimului ca a facut “afirmatii false din punct de vedere stiintific”.

"Ca si cum cineva ar intentiona sa omoare toti copiii sub trei ani"

“Vaccinul nu a fost nici in cazul copiilor testat iar riscurile sunt prea mari pentru a fi utilizat fara probleme”. Hartmann nu poate sa inteleaga cum de au cumparat autoritatile vaccinuri care contin adjuvanti. “Sistemul imun al copiilor are tendinta sa reactioneze excesiv si tocmai o asemenea reactie declanseaza adjuvantele.” Pe langa asta  vaccinurile mai contin si un conservant cu mercur. Deosebit de toxic. “Asa ceva nu trebuie introdus in vaccinuri pentru copii mici” spune Hartmann. "Ca si cum cineva ar intentiona sa omoare toti copiii sub trei ani, de parca am trai inca un caz biblic cu omorarea copiilor."

Vaccinare obligatorie si pentru militari

Opinia publica a aflat cu surprindere acum citeva saptamani ca armata germana va beneficia de vaccinuri fara adjuvante de la Baxter. Vaccinul de la Baxter chiar nu are adjuvanti. Cu toate astea e la fel de putin testat ca si cel de la GSK.
Nu numai Ministerul Apararii se lupta cu propriile arme impotriva pandemiei. Ministerul de Interne a facut o comanda speciala de vaccinuri pentru guvern, ministere si autoritati. “Am cumparat 200.000 de doze de vaccin Celvapan de la Baxter, fara adjuvanti” a declarat revistei Spiegel Christoph Hübner purtatorul de cuvant al ministerului. Nu numai pentru cancelarul Angela Merkel se va folosi un alt tip de vaccin decit pentru poporul de rand, ci si pentru personalul institutului Paul Ehrlich (PEI) care este responsabil de aprobarea utilizarii vaccinurilor. Pentru dr. Ludwig aceste fapte sunt  “un scandal” de care populatia are putin habar. Si Angela Spelsberg de la Initiativa Internationala Anti-Coruptie se simte dezgustata: “Chestia asta pute de la o posta”. (…)
Ca urmare a tuturor acestor dezbateri tot mai multi germani se arata potrivnici vaccinarii. Se pare ca aceasta initiativa costisitoare va fi o nereusita. Nicio problema, in cazul in care o parte din doze nu vor fi folosite li s-a gasit deja utilizarea: vor fi date cadou tarilor in curs de dezvoltare!"

Vaccinul mortii se raspandeste si pentru alte boli

“Adjuvantii reprezinta solutia pentru marile probleme ale dezvoltarii vaccinurilor”, declara medicul Ruprecht Schmidt-Ott, din cadrul sectiei vaccinuri a GSK din München. Nu numai vaccinul impotriva gripei porcine contine adjuvanti, ci si vaccinul Cervarix impotriva cancerului de col uterin. Un alt vaccin, impotriva tuberculozei se gaseste in faza de testare clinica. “Si speram ca in cativa ani vom scoate pe piata primul vaccin impotriva malariei care va contine un nou adjuvant”. Intr-adevar poate este posibil ca adjuvantii sa le permita celor care dezvolta vaccinuri sa ajunga acolo unde nu au reusit pina acum adica sa faca sistemul imun sa reactioneze la patogeni la care reactia este mai dificil de obtinut: malarie, SIDA, Alzheimer, cancer, herpes sau ulcerul stomacal declansat de bacteria Helicobacter pylori. Nu-i de mirare ca noii adjuvanti sunt intampinati cu bucurie. “Visul devine realitate”, exclama exuberant ziarul “Human Vaccines” care altfel e destul de lucid. “Noi orizonturi se deschid”, scrie “Trends in Immunology”. O noua era a vaccinurilor pare sa se deschida.

Tot mai multe reactii secundare

Agentia pentru Controlul Medicamentelor din SUA (FDA) s-a aratat pana acum sceptica in privinta adjuvantilor minune. Niciun vaccin continand vreun adjuvant de tip nou nu a fost aprobat pina acum de FDA. Agentia estimeaza ca ar fi prea periculosi.
Vaccinul produs de GSK (continind adjuvanti) provoaca mai multe efecte secundare decit un vaccin fara adjuvanti: apare roseata, inflamatii, sclerozari (la locul injectiei), febra, dureri de cap. Studiile facute pe animale de experienta arata ca diferite adjuvante provoaca inflamatii articulare dureroase. In ciuda fermecatoarelor oportunitati pe care le ofera, adjuvantii nu au fost aprobati de FDA. Cu toate ca acum se punea problema punerii la punct a unui vaccin impotriva gripei porcine, in SUA nu se procedeaza altfel decat in trecut, asa cum s-a facut si in cazul amenintarii gripei aviare. Intre timp s-au aprobat 4 produse dintre care nici una nu contine adjuvanti. (…). Pentru cazul in care dozele nu vor fi suficiente, guvernul SUA a cumparat adjuvanti, dar deocamdata acestia stau in depozit. Grija americanilor se explica prin sumele imense care se platesc ca despagubire in cazul in care vaccinul se dovedeste nociv sanatatii si provoaca leziuni. “Povara aducerii de probe nu cade in sarcina celor afectati de vaccin asa cum e cazul la noi” arata Wolfgang Becker-Brüser de la un ziar critic la adresa industriei farma “Arznei-Telegramm“. Asa ca in Europa cei raspunzatori de vaccinuri s-au lasat de la bun inceput fermecati de avantajele adjuvantelor, precum Johannes Löwer, seful sectiei vaccinuri de la PEI si consilier guvernamental in probleme de vaccinuri.

Raportul Wayne Madsen, jurnalist Washington Post

Istoria extragerii de material genetic, din corpurile victimelor virusului gripal spaniol din 1918, care au fost ingropate in permafrost-ul Arctic este realitate. Dupa o misiune nereusita in 1951, care a implicat specialisti in razboiul biologic ai SUA, pentru a extrage  materialul genetic al gripei spaniole din 1918, dintr-un cimitir din satul eschimos Inupiat al Brevig Mission-Alaska, oamenii de stiinta au facut o alta incercare, cea din 1997 fiind una de succes. Dr. Johan Hultin, de la Universitatea de Stat din Iowa, a extras cu succes material genetic, de la un cadavru obez de 30 si ceva de ani, de sex feminin, care a murit de gripa spaniola in 1918, impreună cu 85% dintre satenii din Brevig Mission (numita Teller Mission in 1918), intr-o singura saptamana. Aceasta pandemie a ucis cel putin 50 de milioane de oameni din intreaga lume. Odata ce materialul genetic cu gripa a fost obtinut de la plamanii, splina, ficatul si inima

cadavrului femeii inuite, oamenii de stiinta au revitalizat gripa spaniola moarta in 1918, intr-un laborator finantat de Guvernul SUA. Organele femeii au fost taiate in cuburi de un centimetru si transportate de catre fortele armate americane la Institutul de Patologie din Rockville-Maryland, unde materialul genetic ARN al virusului a fost identificat si astfel, virusul gripei spaniole din 1918, a fost readus cu succes la viata. Cautarea organismelor congelate, victime ale gripei din 1918, nu s-a limitat insa, numai la Alaska. WMR a aflat de la un cercetator stiintific, care a lucrat la recreerea virusului gripei din 1918, ca materialul genetic a fost recreat sintetic si a devenit ceea ce este acum cunoscut sub numele de virusul AH1N1, sau asa cum il numeste Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC ), “novel flu”.

AH1N1 - un cocktail de virusi creat in laborator

Virusul gripei AH1N1, care contine material genetic de la doua tulpini de gripa porcina, doua tulpini de gripa umana, si o singura tulpina de gripa aviara, este prezent conform Organizaţiei Mondiale a Sanatatii (OMS), la persoane infectate, asa cum arata statistica in data de 13 mai, cu un total de 4880 din America de Nord: 2059 in Mexic; 2535 in Statele Unite si  286 in Canada. Au fost raportate 56 de decese de la gripa in Mexic, trei in Statele Unite si unul in Canada. WMR a aflat de la un cercetator al AH1N1 ca actuala tulpina de gripa “novel” sufera o mutatie rapida la om, animalele necontractand virusul. Enzima din AH1N1, asa cum a fost cu toate virusurile gripale de tip A, se numeste  polimeraza. Oamenii de stiinta au calculat ceasul molecular al formei AH1N1 ca rata de polimeraza. Din cauza rapidei mutatii a virusului si a faptului ca, spre deosebire de 1918, la nivel global de transport este mai rapida acum, este un lucru normal, oamenii de stiinta estimand ca ceasul molecular al virusului AH1N1, impreuna cu mijloacele moderne de transport, vor face ca aproape toate tarile din lume sa aiba experienta unui focar AH1N1 in urmatoarele cateva luni.

AH1N1 se comporta anormal

Ce este diferit despre A/H1N1 este ca, spre deosebire de alte noi tulpini de virusi care sufera mutatii rapide la aparitie, apoi incetinesc mutatiile si in final se opresc in intregime, ” the novel” sau incorect spus ” gripa porcina”, nu da inca semne de incetinire a ratei de mutatie, ca atare, oamenii de stiinta isi fac griji, fiindca AH1N1 este sintetic generat si nu se comporta ca unul natural. In 2006, la o intalnire la nivel inalt in Cancun, Mexic, Presedintele George W. Bush, prim-ministrul canadian Stephen Harper si Presedintele mexican Vicente Fox au convenit pentru natiunile lor, sa isi coordoneze raspunsul la gripa aviara, care a fost raspandita in Asia. National Public Radio, pe 2 aprilie 2006, a marsat pe segmentul cu prapadul facut de aceasta in 1918, in Brevig Mission-Alaska. NPR, editia de weekend a  rulat un raport de la Brevig Mission al lui Lori Townsend de la Alaska Public Radio: “mormantul a fost deschis a doua oara de acelasi patologist. In 1951, Johann Hultin a convins batranii satului, sa-i permita sa ia mostre de tesut de la organismele ingropate in permafrost. Laboratorul sau de incercari n-a reusit localizarea virusului, dar s-a intors in 1997 si i s-a dat permisiunea de a redeschide mormantul. “WMR a aflat de la un jurnalist din Anchorage, care a scris in 1997 despre deshumarea cadavrelor, ca la fata locului a fost personal CIA, impreuna cu echipa de oameni de stiinta. Batranii inuiti din Brevig Mission au sustinut ca dezgroparea mormintelor celor morti de gripă ar elibera spiritele rele. NPR si Alaska Public Radio au raportat ce a fost extras din cadavrul victimei din 1918, adica virusul gripei aviare H5N1, dar se pare ca a fost eronat. Daca ceea ce a fost extras din corpul femeii moarte la Brevig Mission a fost folosit pentru a crea sintetic virusul curent AH1N1, ar exista o tulpina de gripa aviara in virus. Dar virusul curent AH1N1 contine  de asemenea, tulpini porcine si de gripa umana. Ce a fost constatat in final de catre cercetator este ca initial, in 1918, a fost virusul H1N1. In materie de biosecuritatea muncii de laborator, nivel 3 (BSL-s), care este in mare masura clasificata, virusul a fost artificial combinat cu virusul comun H3N2 si o minora gena de lipitura din Eurasia, H5N1, tulpina gripei aviare.

Gripa a fost recreata in laboratorul Rockville

Virusul gripei aviare sau H5N1, care a lovit Asia in 2006, contine unele mutatii genetice ale virusului din 1918. Oamenii de stiinta cercetand tulpinile pandemiei de gripa din 1918, au facut un joc rapid si n-au fost atenti. Pe 17 aprilie 2005, Washington Post a raportat ca Meridian Bioscience, care a fost sub contract la Colegiul American Pathologists, a distribuit accidental pandemie de gripă H2N2 - tulpina japoneza, ca parte a unui kit de testare a gripei, raspandind-o in laboratoarele de testare din intreaga lume. OMS a ordonat imediat laboratoarelor sa distruga proba de gripa, pentru ca era ingrijorat de scaparea accidentala de virus pandemic, din care sa rezulte o criza de sanatate

la nivel global. In 1957, H2N2 a ucis un milion de oameni din intreaga lume. Articolul din The Post, de Wendy Orent, afirma ca oamenii de stiinta au lucrat pentru a crea o tulpina artificiala a virusului din 1918: “Expertii pot combina unele gene din 1918, fie cu tulpini de laborator care au fost adaptate pentru a creste in soareci, care nu fac in mod normal gripa umana, sau cu tulpini de gripa umana obisnuita, care sa dea artificial noi tulpini. In sfarsit, articolul care avertiza in intregime despre recreerea gripei din 1918, in laboratoarele militare de cercetare din Rockville, conduse de dr. Jeffery Taubenberger prevede: “Chiar mai mult de perturbare este ceea ce se poate intampla atunci cand Taubenberger publica restul de trei secvente de gene. Apoi, intreaga gripa 1918 ar putea fi construita de la zero de catre oricine, oriunde, care dispune de suficiente resurse si de calificare. Este destul usor de conceput ca gripa reinviata din 1918 ar putea fi folosita intr-o zi ca agent bioterorist.“

Grupul JASON, Rumsfeld, aviara si Tamiflu

Un alt grup secret al guvernului SUA a fost implicat in cercetarea agentilor biologici de razboi ca influenta. Cunoscut doar ca JASON, grupul este format din oameni de stiinta civili, experti de top in domeniile lor si un numar de laureati Nobel, care se intruneste periodic si emite rapoarte, dintre care multe sunt clasificate. JASON exista de 40 de ani si este considerat a fi o continuare la Proiectul Manhattan, grupul secret care a creat bomba atomica in timpul celui de-al doilea razboi mondial. De fapt, unii dintre membrii in varsta au ajutat la design-ul bombei atomice si al celei cu hidrogen.  Primii sai trei membri au fost oamenii de stiinta de la Los Alamos National Laboratory, locul de nastere al Manhattan Project. Operand sub egida MITRE Corporation, o entitate finantata din fonduri federale, oamenii de stiinta apartinand JASON s-au intalnit intr-o cladire de inalta securitate – Building 29 la 3550 General Atomics Court in San Diego. Adresa este aceea a Institutului Torrey Pines. Finantat de catre  Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), JASON are de asemenea legaturi, in functie de listele de distributie din rapoartele JASON, la CIA. CIA sustine un element numit CI din programul JASON de sub Chief Technical Officer. Traditional, JASON auto-selecteaza membrii sai,  de la un numar de discipline academice. Cu toate acestea, Jason a pierdut aproape finantarea in urma cu cativa ani, cand, dupa emiterea unui raport critic al programului rachetelor balistice de aparare al administratiei Bush, DARPA a incercat sa impuna trei noi membri, in mod evident, supraveghetori politici, cu rol de membri JASON. Seful DARPA, Tony Tether, a tras fonduri de finantare, fortand grupul JASON, pentru prima data de la initierea sa in 1959, pentru a cauta un alt sponsor al Pentagonului. Programul de rachete balistice de aparare, de asemenea, numit Star Wars II, a fost un proiect personal al secretarului apararii, Donald Rumsfeld.

Acelasi Rumsfeld care era alaturat gripei aviare si actionar la compania care producea atunci celebrul medicament Tamiflu, importat masiv si de catre Romania, tot prin Adrian Streinu-Cercel.

OMS si febra vaccinarii in masa

Ordinul vaccinarii in masa a venit de la Organizatia Mondiala a Sanatatii. La inceputul lui iulie 2009, un grup de experti in vaccinuri a concluzionat ca epidemia e de neoprit iar Marie-Paul Kieny, directorul OMS pe directia cercetarii vaccinurilor a spus ca toate natiunile vor trebui sa aiba acces la vaccinuri si ca vaccinul va trebui sa fie gata de administrare in septembrie-octombrie. OMS a anuntat atunci guvernele statelor membre ca "trebuie sa sustina cu toate eforturile financiare crearea de stocuri de vaccinuri de la companiile acreditate si la sfarsitul lui noiembrie, cel mai tarziu, sa inceapa actiunea de vaccinare in masa, impotriva unui virus extrem de periculos, chiar letal..."


Mihnea Talau
Mihail Fagarasanu

Redam in continuare un fragment dintr-un interviu cu parintele Iustin Parvu,
realizat in 7 octombrie 2009 si publicat de revista "Atitudini":



- Par­inte, cum sfa­tu­iti poporul sa pro­cedeze cu privire la aceste vac­cin­uri crim­i­nale care se vor impune cu forta, asupra copi­ilor nos­tri si asupra mamelor insar­ci­nate, si poate pe viitor asupra tuturor?

- Dragii mei, e greu sa dai un raspuns unui popor intreg, pen­tru ca nu avem decat solu­tii dureroase, pen­tru ca aceasta este real­i­tatea in care traim, foarte, foarte dureroasa. Am spus de la inceputul anu­lui ca tre­buie sa ne pre­ga­tim pen­tru mar­ti­raj si mai mult de atat nici nu as mai fi avut de grait, dar oamenii sunt neputin­ciosi cu duhul si cu mintea ca sa inte­leaga. Nu e usor sa traiesti in ziua de azi. Dar daca Dom­nul asa a binevoit ca noi sa suferim aceste vre­muri, apoi tre­buie sa ne supunem si sa primim cu bucurie toate cele ce vin asupra noas­tra, ca din mana lui Dum­nezeu, si nu a vra­j­ma­su­lui. E mai greu acum, pen­tru ca ne-am invatat cu comod­i­tatea, cu tele­vi­zorul si cu toate mof­turile si lib­er­tatile; ei bine, dragii mei, abia acum se vede efec­tul dau­na­tor al aces­tor lib­er­tati – ne-au slabit put­er­ile sufle­tu­lui. Mintea este ingreuiata, trupul slabit si datorita ali­men­tatiei otravite cu care ne hranesc mai marii nos­tri, si nu sun­tem obis­nu­iti sa pur­tam niciun fel de razboi, nici duhovnicesc, nici tru­pesc. De aceea, va rog sa nu mai cau­tati solu­tii. Solu­tii omen­esti nu sunt, dragii mei! Solu­tia este moartea pen­tru Hris­tos. Tata pe fiu si mama pe fiica va da la moarte. Iata ca asis­tam la implinirea aces­tei proorocii. Daca mama va lasa copilul sa fie vac­ci­nat, este ca si cum l-ar da la moarte. Am spus de mai multe ori sa luam mod­elul lui Bran­cov­eanu, care cu marime de suflet privea muceni­cia fiu­lui sau cel mic, Matei. Invatati copiii sa tra­iasca in legea crestineasca, aceste obi­ceiuri sa le deprinda mai cu seama; nu mai e nevoie de nicio alta sti­inta, de nicio scoala; prin orice mijloace copiii nos­tri sunt otrav­iti nu numai cu aceste vac­cin­uri, ci cu atatea infor­matii min­ci­noase la adresa cre­atiei lui Dum­nezeu, cu cal­cu­la­torul si cu tot soiul de filme, care ofera copilu­lui o edu­catie antihris­tica. Daca nu aveti unde sa va retrageti din soci­etatea aceasta potrivnica lui Dum­nezeu, stati fiecare la locurile dum­neav­oas­tra si mar­tur­isiti pe Hris­tos, opunandu-va tuturor masurilor vic­lene de exter­minare a omu­lui. Pen­tru ca asta tan­jeste vra­j­ma­sul sa faca, sa dis­truga fap­tura lui Dum­nezeu. Invidia lui cea mai mare, aceasta este – crearea OMULUI: De ce il iubeste Dum­nezeu atat de mult pe om? Toc­mai de aceea ar tre­bui sa prin­dem put­ere si curaj, pen­tru ca daca sun­tem asa de tare lup­tati si impresurati din toate par­tile de atatea prime­jdii si nevoi, inseamna ca si invidia vra­j­ma­su­lui se mareste datorita dragostei lui Dum­nezeu sporite fata de noi, chipul si ase­m­anarea Sa. Dar iata cat de mult ne iubeste Dum­nezeu ca inca mai rabda toate pacatele si faradelegile noas­tre. Numai dracul nu intelege mila si iertarea lui Dum­nezeu, ca daca ar fi inteles-o, cred ca s-ar fi pocait si el.
De aceea va zic – aveti incredere ca Dom­nul va va da put­ere sa mar­tur­isiti pen­tru El. Traim intr-o lume anarhica, intreaga clasa polit­ica este vra­j­masa a lui Hris­tos si slu­ji­toare raului, de aceea numai sim­pla noas­tra vie­tuire, fara sa abdicam de la prin­cipi­ile noas­tre cres­tine, este o mar­tur­isire si o muceni­cie de zi cu zi.
Asadar: Nu prim­iti acest vac­cin si nimic ce aduc nou put­er­ile politice de azi. Evreii con­duc lumea si amer­i­canii lucreaza pen­tru ei si cred ca au ajuns sa o stapaneasca deoarece nu mai au nicio sfi­ala; totul este la vedere si sunt con­sti­enti ca nu mai au niciun adver­sar de temut si lupta pen­tru exter­minarea pop­u­latiei, ca cei putini care vor ramane sa se inchine lor. Acum ei stu­di­aza si fac tri­erea iar modul prin care vor dis­tinge oamenii intre ei sunt cipurile. Ai sau nu ai cip? Caci in fond cipul ce este? O arma impotriva omu­lui. Iar noi nu mai avem arme; tinere­tul nos­tru este obosit, incat chiar sa vrea sa se ridice din vraja in care traieste, nu mai are put­ere. Sin­gurele noas­tre arme sunt numai cele duhovnicesti: rugaci­unea, smere­nia, dragostea, dar si mar­tur­isirea. Nu se poate dragoste fara mar­tur­isire. Dragostea este jert­fi­toare, iar noi daca ne temem sa mar­tur­isim ade­varul, ce jertfa mai avem? Sau daca nu ne pasa de aproapele nos­tru care este in nesti­inta si noi nu il infor­mam si il lasam sa cada prada aces­tui sis­tem, ce dragoste mai avem? Cei care se mai lupta astazi sa trezeasca pe fratele lor, care nu au ramas nepasatori fata de viitorul unei natii si al unei Bis­erici, aceia sunt fii ai dragostei lui Dum­nezeu, care isi pun viata pen­tru fratii lor.
De aceea, mamelor, educati-va crestineste copiii si nu ii lasati necon­tro­lati! Nu ii lasati sa isi faca men­drele lor, nu ii lasati prada edu­catiei aces­tei soci­etati, pen­tru ca le-ati asig­u­rat si moartea sufleteasca, dar iata ca si pe cea tru­peasca! Mai degraba iesiti din mijlocul aces­tei soci­etati si va cresteti copiii in dragoste si sim­pli­tate. Sara­cia si greu­tatile va vor intari mai mult si mintea, si sufle­tul, si trupul. Nu vedeti ca prin atatea lib­er­tati si drep­turi ale copilu­lui, ei ajung sa aiba drep­tul de a ti-l ucide, drep­tul de a dis­truge o natie?



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Geometrie sacra

Despre anii petrecuti de inteleptul Issa in Tibet